نوشیدنی های ضد عطش برای تابستان و رمضان(نوشیدنی گل گاو زبان)

...

نوشیدنی های ضد عطش برای تابستان و رمضان (قسمت دوم)

نوعی از شربتها که این روزها بسیار مرسوم هست و در همه خونه ها پیدا می شود ،شربتهای میوه ای هستند.

به گزارش آکاایران: که معمولا اینطور هست که مربای آن میوه را درست می کنیم و شهد آن را جدا می کنیم.

ولی شربتهایی که امروز می خواهیم راجع به آن صحبت کنم شربتهای گیاهی هستند.

شربتهای گیاهی به دو صورت می توانند تهیه بشوند .

یا آن گیاه را با کمی آب و شکر می جوشانیم و بعد از سرد شدن و صافی کردن با مقداری آب و یخ مخلوط کرده و میل می کنیم،

یا به صورت عرقیجات هستند که با مقداری شربت پایه (2 پیمانه شکر+ 1 پیمانه آب را می جوشانیم تا شکر حل شود و کمی غلیظ شود) و آب و یخ سرو می شود.

به این روش هر نوع عرق گیاهی که بخواهید می توانید به صورت شربت میل کنید .

فقط باید در نظر داشته باشیم که بعضی عرقیات را به خاطر طعم و عطر تندشان زیاد استفاده نکنیم.

مثلا در هر لیوان آب، شربت را به مقدار دلخواه و عرقیات را در حد دو تا سه قاشق اضافه می کنیم و با یخ سرو میکنیم.

البته اضافه کردن مقداری طعم دهنده مثل آبلیمو در طعم نوشیدنی خیلی تاثیر دارد.

خوشبختانه عرقیات تنوع بسیار بالایی دارد و برای سلامتی واقعا مفید هستند و می توانیم هم متنوع بنوشیم و هم سالم.

 

Image CAPTCHA
کد نمایش داده شده در تصویر روبرو را در کادر بالا وارد نمایید.