طرز تهیه کیک کاراملی ژله‌ای

...

طرز تهیه:

  1. کیک خود را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی بپزید.
  2. زمانی که کیک آماده شد با چنگال روی آن سوراخ‌هایی ایجاد کنید و بگذارید خنک شود.
  3. در یک کاسه، یک بسته ژلاتین، یک پیمانه آب داغ و یک پیمانه آب سرد را ترکیب کنید و اجازه  دهید ژله محکم شود.
  4. مقداری از ژله را روی کیک بریزید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا ژله خود را بگیرد.
  5. باقی مانده ژلاتین را با پودینگ وانیلی، شیر و وانیل ترکیب کنید.
  6. خوب به هم بزنید و روی کیک قرار دهید.
  7. در داخل یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
  8. اگر پودر کیک پرتغالی پیدا نکردید می‌توانید از کیک لیمویی استفاده کنید. در نهایت با خامه تزیین کنید.
Image CAPTCHA
کد نمایش داده شده در تصویر روبرو را در کادر بالا وارد نمایید.