طرز تهیه پیراشکی

...

مواد لازم برای خمیر :

 

 

ماست  1 استکان
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد 2/5 استکان
روغن برای سرخ کردن

 

 

مواد لازم برای مایه وسط پیراشکی :

 

 

گوشت چرخ کرده 250 گرم
رب گوجه 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ پخته 1 عدد
نمک  به میزان لازم
پیاز 1 عدد
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
زرد چوبه 1 قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه :

 

جوش شیرین را در ماست حل کنید .نمک و آرد و تخم مرغ را به آن بیفزایید و خوب ورز بدهید . خمیر نباید به دست بچسبد . اگر چسبید ، آرد به آن بیفزایید . در کیسه نایلون یک ساعت بگذارید تا ور بیاید . در این فاصله مایه را آماده کنید . پیاز را رنده و با گوشت سرخ کنید . زردچوبه و رب را با آن تفت بدهید. نمک وفلفل را به آن بیفزایید . با یک استکان آب بگذارید بجوشد ومواد خوب به خورد هم بروند ، سپس تخم مرغ رنده شده ودر صورت تمایل یک قاشق جعفری خرد شده را به آن بیفزایید . خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید با وردنه پهن کنید وبا لیوان قالب بزنید . از مایه وسط آن بگذارید و اطراف خمیر را به هم بیاورید و در روغن فراوان و داغ با حرارت ملایم سرخ کنید .

Image CAPTCHA
کد نمایش داده شده در تصویر روبرو را در کادر بالا وارد نمایید.