طرز تهیه سوپ اسفناج و پاستا، پیش غذای خوشمزه

...

طرز تهیه:

1. پیاز رو خرد کنید داخل روغن زیتون تفت بدید تا سبک بشه بعد سیر- کرفس و هویج - قارچ مکعبی خرد شده  رو اضافه کنید، کمی تفت بدید در قابلمه رو بزارید تا با حرارت کم سبزیجات کمی نیم پز بشه.

2. بعد ادویه ها رو اضافه و تفت بدید اب سبزیجات رو اضافه کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد پاستا رو اضافه کنید.

3. وقتی پاستا کاملا نرم شد از روی حرارت بردارید و اسفناج رو اضافه کنید.

4. موقع سرو روش پنیر پارمژان و خامه بریزید.

Image CAPTCHA
کد نمایش داده شده در تصویر روبرو را در کادر بالا وارد نمایید.