طرز تهیه ترشی، ترشی توت و آلوچه

...

طرز تهیه: 
توت ها( هر نوع توتی که دوست دارید ) را با آب ولرم  بشورید و اجازه دهید در نور آفتاب خشک شود ، ماهیتابه را روی شعله کم اجاق گاز بگذارید و روغن و زردچوبه و نمک، فلفل قرمز و پوره آلوچه را با هم مخلوط کرده و به گذارید موادتان به جوش بیاید و سپس شکر را اضافه کنید و صبر کنید تا مواد آرام آرام با شکر هم خوب مخلوط شوند ، وقتی که موادتان به قوام آمد، شعله را خاموش کنید و سپس  توت ها را اضافه و با مواد مخلوط کنید،ترشی شما آماده شد.

نکته: 
طرز تهیه پوره آلوچه:نیم کیلو آلوچه را با حرارت کم با یک لیوان آب بپزید و بعد از پخت آلوچه ها را از قابلمه دربیاورید و هسته آن ها را جدا کرده  و پوست آلوچه را بگیرید و آلوچه ها را با هر وسیله ای که راحت تر هستید پوره کنید .اجازه ندهید شکرتان به صورت قند سوخته دربیاید، بعد از اضافه کردن شکر فقط یک دقیقه زمان کافیست . در صورت نیاز می توانید نصف لیوان آب هم به موادتان اضافه کنید غلظت این ترشی بستگی به خواست شما دارد . شما می توانید از فلفل قرمز چشم پوشی کنید ، بستگی به ذاعقه و خواسته شما در این ترکیب ترش و شیرین دارد. شما می توانید برای تزئین ترشی تان ، از آلوچه پخته شده استفاده کنید به این شکل که آلوچه ها را بپزید و هسته آن ها را بعد از پخت جدا کنید و داخل آلوچه ها را با مواد ترشی به دست آمده پر کنید .
نوش جانتان

 

Image CAPTCHA
کد نمایش داده شده در تصویر روبرو را در کادر بالا وارد نمایید.