ترشی انبه هندی با روغن زیتون

...

طرز تهیه ترشی انبه هندی با روغن زیتون

 

مژده به عشاق ترشی !!! ( که یکیش هم خودم هستم ) این ترشی انبه یکی از خوشمزه ترین ترشی هاییه که خوردم ، با همه نوع غذایی میچسبه از ماهی و میگو گرفته تا غذاهای گوشتی ، به شدت توصیه می کنم که درستش کنید ، مخصوصا حالا که بهاره و انبه ی نوبر و کال تو بازار فراوونه .

حالا به طرز تهیه ترشی انبه هندی با روغن زیتون می پردازیم.

مواد لازم جهت تهیه ترشی انبه هندی با روغن زیتون :

انبه کال پوست گرفته و قطعه شده : یک کیلو (بدون پوست و هسته)

هویج پوست گرفته و قطعه شده : یک کیلو

روغن زیتون بی بو (اسپانیایی)  : یک و نیم لیوان

تخم گشنیز بوداده و نیم کوب : ۳ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز هندی پرک : ۲ قاشق غذاخوری

سیر رنده شده : ۱ قاشق غذاخوری یا ۸ حبه نگینی شده

رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری سرپر

سیاه دانه : ۲ قاشق غذاخوری

نمک : ۲ استکان

سرکه : به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی انبه هندی با روغن زیتون :

انبه و هویج خرد شده را جداگانه در ظرف میریزیم و روی هر کدام یک استکان نمک و کمی زردچوبه میپاشیم و حدود ۶-۵ ساعت کنار می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود .

وقتی آب اضافی انبه و هویج گرفته شد ، روغن زیتون را در قابلمه ی بزرگی میریزیم کمی که داغ شد ، تخم گشنیز ، فلفل قرمز ، ادویه ترشی ، سیر ، رب گوجه و سیاه دانه را اضافه می کنیم و هم میزنیم ، شعله ی گاز باید ملایم باشه تا فلفل ، ادویه و تخم گشنیز نسوزه .

وقتی که رب گوجه سرخ شد و رنگش رو به روغن پس داد هویج اضافه میشه و باز هم میزنیم . هویج رو زودتر میریزیم چون نسبت به انبه سفت تره .

 

 

بعد از ۲ دقیقه انبه رو اضافه میکنیم .

 

وقتی که خوب هم زدیم و مواد کاملا مخلوط شد ۲ لیوان سرکه اضافه میشه . نیاز نیست ترشی رو خیلی هم بزنیم یا بجوشونیم همین که سرکه به جوش اومد باز یه هم کوچک می زنیم و زیر گاز رو خاموش میکنیم .

ترشی که سرد شد به ظرف مورد نظر منتقل میشه . این موقع متوجه میشید که سرکه روی ترشی رو نمی پوشونه فقط کافیه باز کمی سرکه اضافه کنید ، این ترشی غلیظه و نیاز نیست که خیلی سرکه داشته باشه ، در حدی سرکه بریزید که وقتی روغن از سرکه جدا شد روغنها روی ترشی رو بپوشونن .

 

نکته های مهم جهت تهیه ترشی انبه هندی با روغن زیتون:

* این ترشی از اون دسته ترشی هاست که همون موقع قابل مصرفه اما دو سه رو کنار بمونه بهتره . بعد از دو سه هم به یخچال منتقل کنید .

* ادویه ترشی که استفاده کردم .

 

* فلفل قرمز هندی پرکی که استفاده کردم . ترجیحا از این نوع فلفل قرمز استفاده کنید چون علاوه بر عطر و طعم خوبی که به ترشی میده ، ترشی رو خوشگل تر هم میکنه . (عطر و طعمش با فلفلهای معمولی فرق میکنه )

Image CAPTCHA
کد نمایش داده شده در تصویر روبرو را در کادر بالا وارد نمایید.