آش ماش پیاز

...

آش ماش پیازو اسم اصلیشه ولی تو قزوین همه به اسم آش امام حسن (ع) میشناسنش

مواد لازم
برنج آشی نفری یک مشت پُر
عدس و ماش دونفری یک مشت پر
لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی سه نفری یک مشت
گوشت نفری 25 گرم
پیاز کوچیک یک عدد
دارچین نفری یک ق غ
پیاز واسه پیاز داغ دونفری یک پیاز بزرگ
نمک و فلفل و زرد چوبه

گوشت رو با پیاز کوچک با یه کم زردچوبه میزاریم کاملا بپزه
برنج و ماش و عدس و لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی رو با یه کمی زرد چوبه میزاریم نیم پز بشه
گوشت رو از صافی رد میکنیم آبش رو میریزیم توی آش و گوشتش رو با گوشت کوب حسابی میکوبیم تا کاملا ریش ریش بشه بعد به آش نیم پزمون اضافه میکنیم
پیاز داغ و داچین و نمک و فلفل رو هم میزان میکنیم و هر یه ربع بهم میزنیم که ته نگیره
سه چهار ساعت دیگه کاملا جا افتاده
اگه دوست دارید یه قالب کره هم بندازید فوق العاده میشه
نوش جان

Image CAPTCHA
کد نمایش داده شده در تصویر روبرو را در کادر بالا وارد نمایید.